Pages

from anissOlala yang gedik+comel!!!! :)

semakin BUSY melampau!!!~~maaf xdapat nk updated blog.... :(

iklan...sila klik!!!! :)

Thursday, April 29, 2010

Traffic Rank Alexa ku

ohohoiii...salam dan selamat pagi petang semua....sebenarnya nak post tad pagi...tapi tak siapedit..jadi,aniss post petang ni... :)

hihihihi...baca taju entry aniss pun da tahu kan anis nak cerita apa...bukan nak habaq satu dunia ni..tapi,aniss ceria dan gembira dan suka dan dan dan lagi....wah..banyaknya gembira..ha!jangan suka sangat..kang menjunam kang padan dengan muka aku...hoho..sapa nak jawab?aniss jugak... :)

so..pagi tadi aniss,seperti biasa pagi-pagi lagi baru bangun tido terus on laptop...aiss selalu terlupa nak check page rank aniss....epas mandi dan siap-siap nak ke company ibu..adik balik dari restoran,dia terus jumpa aniss suruh tengokkan "hit page" dia...coz kunun-kunun ENTRY BARU dia meletop boom2!!! ah...sampai stuck malam tadi..ramai ke yang tengok blog ko?ahhaha...

then,dia lah yang sibuk-sibuk nak tengok..so,aniss bagilah sementara aniss packing-packng baju untukke Summerset,Rompin malam ni...ada kursus yang dianjurkan oleh Puteri Umno Cawangan Shah Alam.. :) tiba-tiba dia cakap nak check page rank dia..aniss puncakapla,"check kan aku punya sekali..."..ha...!!plup!keluar dah...ini result yang terbaru...

okie x?ha..sebelum ni..masa 27.april.2010 traffic rank aniss 15,643,702 tadi pagi bila check da turun jadi 6,781,770 dan sudah memaski Malaysia punya ranking...hati ni berbunga-bunga...tapi..adik kata kena maintain...aniss pun masih baru lagi..

kalau aniss ada salah apa-apa,sila tolong betulkan ya...anis nak say thanks kat nanajoe sebab betulkan aniss pasal entry hari tu...k?luv u much2.. :)


9 notty2 darimu:

AiZ said...

tahniah... i pun tak tahu ape itu alexa.. :P tapi bila check, i punya 21,702 .... ape maksudnye pun i tak tau... :P




komen i punya entry gak ye.. klik kuat-kuat kat sini >>Sebab-sebab Blogger takde Idea nak tulis Entry



Ery Farieha said...

huiyoooo
lagi dasat :D

encik tikus said...

tahniah yeee :D

Sky8Men said...

wah..taniah2..hehe

syahirul said...

hohoho.. aku ingatkan anis mana.. rupanya anis dak kolej aku lak.. mcm ne la leh jumpa ko dlm gengblogger weh? sekarang watpe? still study? ekekeke... feel free to visit mine.. tahniah atas pencapaian ko..

Chaon Cornerz said...

tahniah n slamat berblog. :)

Dollypopx said...

uish..lame lagi la dlly nak jadi cam anis ni

Aidi-Safuan said...

wah...fames dah blog nih erk. tahniah! bole la banjer pasnih. :p

DaHLia said...

congratez..teruskan update... nanti makin keciklah ALEXA ituu... :)

Page Rank check 4 bulan sekali jer dia update

iklan...sila klik!! :)

Related Posts with Thumbnails