Pages

from anissOlala yang gedik+comel!!!! :)

semakin BUSY melampau!!!~~maaf xdapat nk updated blog.... :(

iklan...sila klik!!!! :)

Saturday, May 1, 2010

Nak NAIK ke TAKNAK?hhmm...


ahahhaa...entry yang sedih dan suram kan?adoi..nak suram apenyalah cik anissOlala ni kan..bukan ke kita tengah tulis entry yang akan membuatkan blogger-blogger gelak sakan malam ni??hhihi...aniss nak cerita dogeng ..korang kena baca taw...kalau korag ada kereta,dan di beri pilihan oleh seseorang untuk make over kereta kesayangan korang tu,ataupun dorang nak replace kereta korang dengan yang baru+menarik+tertarik+daBoom?! mahu?jom..kita lihat,antara pilihan-pilian yang telah di berikan ya.... :)

kasutku..bukan kasutmu..
garfield warna PINK
gigimu bukan gigiku
kasut GIANT
apakah?

ahahhahaha...inilah antara cebisan-cebisan daripada sumber ilham mr.google kesayangan anda ya... :) semoga anda teribur..rajin-rajin singgah lagi ya...


salam sayang,anissOlala :)
hihihi



0 notty2 darimu:

iklan...sila klik!! :)

Related Posts with Thumbnails