Pages

from anissOlala yang gedik+comel!!!! :)

semakin BUSY melampau!!!~~maaf xdapat nk updated blog.... :(

iklan...sila klik!!!! :)

Monday, May 3, 2010

1ST AWARD...

my 1st award...


1. buat entry tentang award yg cntik ni
2. copy badge 'Beautiful Blogger Award'
3. ucapan terima kasih dan letak link pemberi award pada entry tersebut
4. senaraikan 15 blogger sebagai penerima award.


pagi-pagi lagi dah online dan buka laptop...tengok-tengok da di berikan AWARD oleh cik fezz-ana yang baik hati..ececeh...puji dia lah..kembang seluruhya... :) haha....terima kasih yang tak terhingga kerana memberikan award yang 1st untuk aniss...it's mean alot to me...i lap u much-much lah.... hihi

okie..aniss nak memberikan award ini kepada:

1. ery farieha
2. mashimaro
3. cekgu dahlia
4. darkbatman
5. TTT
6. belalang
7. ultraman88
8. ellis suriyani
9. hakimfaridul
10. aidi safuan
11. wan hazel
12. kaizen
13. nanajoe
14. remedy
15. kitty

mereka-mereka ini saya selalu berkunjung, bersantai dan bergedik-gedik di BELOG mereka..hihihi....ini adalah award untuk cik-cik,puan-puan,encik-encik sekalian . :)

semoga hubungan keBLOGan kita semakin erat dan saling sharing is caring k..hihihi..
aniss love u so much!!!! <3

5 notty2 darimu:

cik bunbun said...

i lap u toooo anis. haha. tetibe :D
lalalalala

TTT said...

i lap u too aniss..hehe TTT pon nak jugak tibe2..
tq dear!muah

fezz-anna said...

haha...i lap u much much also!!! :)

Ery Farieha said...

tq cyg
rse cm da ramai bg award ni tp byk x teramek
sorry sgt kt dorg
huhuhu~

KaiZeN SHiNoBi said...

ngee,~

i lap u 2 cik aniss.. ahaks....

ngee~ award? ahaks... tengs2... ngee~

iklan...sila klik!! :)

Related Posts with Thumbnails