Pages

from anissOlala yang gedik+comel!!!! :)

semakin BUSY melampau!!!~~maaf xdapat nk updated blog.... :(

iklan...sila klik!!!! :)

Wednesday, April 28, 2010

Kau HODOH tapi Kau POPULAR

muahahhahaha...ayat tak boleh bla ah....korang kalau tengok mereka-mereka ni memang hodoh-hodoh belaka...tapi,semuanya popular...korang tahu kenapa?sebab dorang ni lah yang selalunya menghiasi wajah-wajah korang bila korang kena "tag" kat facebook atau myspace... ahahhaha...kelakar-kelakar... :)

bakal heroin JAMES BOND


sayalah pemenangnya!

anda tak boleh tiru apa saya buat

mmmuuaahh..posing MAUT dari saya..

 senyuman menggodaku.

comel tak?


kesian dorang,jadi bahan gelak ketawa korangkan...tapi,korang tahu tak dorang akan kata apa?

"TERIMA KASIH KERANA MENINGKATKAN POPULARITI KAMI"

ahhahahaa....
:)

11 notty2 darimu:

AiZ said...

hikhik... muka tak boley blah.. :P




komen i punya entry gak ye.. klik bertubi-tubi kat sini >>You all nak header cantik dan pro? Let me design for you.. :)



fara myra said...

ahahah! lawakkk baiii :P

CaraLov3 said...

mak oii
lawa2x
huhu..

kersani said...

hahahaha!!!

this is really funny.

but sometimes i question myself, layak ke kita nak gelakkan orang-orang ni...

:)

Ery Farieha said...

sbb huduh sgt
tu jd popular
hahaha

darkbatman said...

adehh..mantap giler.. geli ai.ahahhaa

NAJ HEBAT said...

ala.. camne nak jd popular.. muka aku tak hodoh...

HAHAHAHAHA

ayat aku td ok tak??
hebat nye aku..
wee... :P
(perasaan perasan yg melebih!)

sophie said...

Tul2..orang cntik pun x sepopular diaorng nie..hehehe

Stargone said...

Wow! (terus lari nyuruk bawah katil)

Pensel Kontot said...

ayak......


hehehhehe

wah glamer2......

encik tikus said...

pic yg keempat tuh boleh jadi miss world taw,bhahahahha :D

iklan...sila klik!! :)

Related Posts with Thumbnails