Pages

from anissOlala yang gedik+comel!!!! :)

semakin BUSY melampau!!!~~maaf xdapat nk updated blog.... :(

iklan...sila klik!!!! :)

Friday, May 7, 2010

TAG anda diBalas... :)


wah......aniss da dapat SAKA WASIAT nih awal bulan mei dari en.belalang dan pagi tadi oleh cik.nanajoe. dua-dua kesayangan aniss..hihi..tolong jangan kembang satu badan okie...haha.. :) aniss pun nak ada lembu yag tak seCOMEL aniss ni kat page.so,aniss akan membalas tag ini....

1.Thank & link the person that gave you the cow
:: terima kasih yang amat-amat tidak terhingga kepada dua-dua orang yang selalu aniss singgah page nya..dengan baik hati dan murah hati dan dan dan lagi lah....


2. Bagi balik wasiat ni kat 7 bloggers yg paling active atau7 paling tak active.

3. Bagi tau diorang ni yang diorang dapat wasiat dari orang kaya kg sepening lalat
::Pengumuman-pengumuman...Lembu Hitam ini adalah wasiat dari Orang Kaya Kg Sepening Lalat(OKSPL)!!!!

4. Cerita 3 perkara apa yg anda selalu buat sambil tgk tv
  • makan jajan
  • baring atas sofa
  • berONLINE d intenet
5. Bagitau 3 makanan pelik yg pernah anda makan
:: rasenya tak pernah...kamoo kot... :) ahahha

6. Cuba bagitau berapa orang dah kawan anda kat FACEBOOK
::ni yang nak bangga &menunjuk-nunjuk ni...kawan dah 4380 ha!pecaya tak?pegi tengok kat MUKABUKU aniss..

7.Feveret soalan ni…..camner korang berjumpa spouse korang or pakwe or makwe…
::ramai lah ex-ex boyfie aniss..yang mana satu? dan aniss pun baru lepas clash... :)

p/s: sila terima dengan hati yang terbuka... :)

2 notty2 darimu:

belalang hijau said...

seb bek lembu nih idup lagi...
igt ke nk bia lembu nih mati kering je...
wakaka

NaNaJoe said...

maceh jawab tag nana ye aniss~~

iklan...sila klik!! :)

Related Posts with Thumbnails