Pages

from anissOlala yang gedik+comel!!!! :)

semakin BUSY melampau!!!~~maaf xdapat nk updated blog.... :(

iklan...sila klik!!!! :)

Friday, May 7, 2010

aniss Rindu Nasi Lemak KG.BARU...


waaa....aniss rindu nak makan da jalan-jalan kat KL..walaupun dekat,aniss jarang dan sekarang semakin tak dapat untuk keluar malam...sedihnya...cepat-cepatlah kerja...ades!!!nak makan nasi lemak!!!!rindu beratur panjang-panjang semata-mata nak makan nasi lemak yang memang CAMBEST tu...hmmm...ada sape-sape nak belanja aniss makan nasi lemak tak?????jom lah!!!!dulu makan dengan ex bf...malam-malam makan nasi lemak memang syok!!!dan akan menambah gemukkan aniss...ahahha.tapi takpe,akan slim kembali..haha
kg.baru nasi lemak
nasi lemak 60sen.da naek harga.tp sedap!!

dulu aniss selalu jalan-jalan masa masih belajar dan stay kat hostel.aniss belajar kat KLIUC.ala,yang kat iklan tu..hihihi..hhmm...selalu gak hangout ngan cik-cik yang masih single nih....nak berkenalan dengan dorang??hihi

aleen.tyra.syeya.tiqa
cik2 single..jom usha!!!

i miss u all damn damn!!!haha..dan tak lupa juga kat ex roomate aniss time kat hostel dulu..cik ezrien..mana lah dia..kami jarang bersama selepas aniss berulang alik dari rumah ke kolej di bangi..jauh tu,1jam drive... :)
yang ni ezrien.tu bf die.
takleh ngorat da!

apa-apa pun...aku memang rindu nak hangout and together2 ngan korang!!!!
waaaaa....sob sob...rindu!!! :(
jom!! NASI LEMAK KG.BARU...!!!

11 notty2 darimu:

pakcikLie said...

woooh nasi lemak kpg baru...lama dah tak kene...brp sen skrg??

encik tikus said...

xpernah makan dekat sane :(

a d r e y n i e e l i s y a said...

sedap eh...
x rnh cuba la pulak...

aNiss said...

pakcik lie:
last anss g 60sen...
kat blakang skolah tuh...
perghh.windula..

aNiss said...

encik tikus:
jom...
aniss bawak..da lame xpegila..

aNiss said...

lisya..
try la..
sdap pun boleh tahan..
:)

Lepat Pisang said...

Dah lama xmkn nasik lomak ni..mesti sodap..he..he..dulu pernah g tapi dah lama dah...teringin gak..he..he..

OngZ@i M@laYa 77 said...

Aniss....hehe cedap tak nasi lemak kat kg baru?
aniss dok kat sana ker..? :)
ami ada gak taw cowg kawan dok kat sana tu..

fara myra said...

sedapnye nasi lemak uhh.
blnje la sys.
ahaha :p

zac zirwan said...

mkn x ajak..zac dkt je area2 ni..

mahira oya said...

lame x g kg baru..
nk pekene nasi lemak sane lg la tak kan sbb lame dh x g..
sedap tuu..

iklan...sila klik!! :)

Related Posts with Thumbnails