Pages

from anissOlala yang gedik+comel!!!! :)

semakin BUSY melampau!!!~~maaf xdapat nk updated blog.... :(

iklan...sila klik!!!! :)

Wednesday, May 19, 2010

my life at KLIUC terchenta!!!! :)

ni adelah aweks-aweks yang meletop!!!
bila time INTAKE pelajar baru...ahahha...yeker???
[kami.memang.perasan!!kau kesah ke?!]
bermulanya,sebuah kisah tiga sahabat...bila Allah telah menemukan jodoh mereka untuk saling sayang dan menyayangi,cinta dan mencintai dan berkasih-kasihan...
oooppsss!!!kami bukan LES!!!
kami da ada boyfie!!!korang kesah ke?eh2...bukan kami,tapi aniss dan yang tengah sahaja ada boyfie!!!
yang paling ujung sekali,xde boyfie!!!
SAPE NAK KENAL,TOLONG KOMEN
nanti aniss bagi nama dia kat facebook tu... :) 
[aku tolong promote ko!!!komisyen?!ahaha]
aniss selalu gak menjadi facilitator untuk intake baru di KLIUC terchenta!

sejak aniss menjadi Majlis Perwakilan Pelajar (MPP) selama 2 tahun ini...sekarang masih MPP,walaupun aniss telah tamat belajar diploma di situ...dan kerana ketiadaan masa untuk mengikuti dan membuat event di sana, aniss banyak pas kerja-kerja aniss pada budak yang hujung sekali tu...kesian dia...tapi,dia adalah 
THE BEST GIRLFRIEND yang aniss pernah ada...aniss ramai kawan-kawan perempuan...tapi lebih banyak masa aniss habiskan keluar hangout dengan kawan-kawan lelaki yang otak dorang gila-gila cam aniss!!! ha,aniss ni GILA SHISHA jugak taw..nampak saja ayu,ceh!podah!!korang kesah?!sape ko?!ahahhaha....aniss SUKA TENGOK BOLA!!! aniss nih MACAM LALANG bila tengok team selain MU berlawan...tapi,aniss still sokong and setia bersamaMU....
i like!!!korang xsuke?!lantaklah!! :P
okie,ni kawan-kawan masa aniss tengok bola dulu[tahun lepas!] dan HANGOUT g jejalan KL dan panjat BUKIT AMPANG samapi kereta BMW kawan excident langgar divider...[malam jumaat]...tahun lepas semuanya!!! :) mahu jumoa kamoo semua!!!!
aku RINDU koranglah!!!waaa.... :(

kat BIBI 1 MAJU dan kadang-kadang di AL FARIS...anda tahu??ahahhaa..mana lgi bila dah di BANGI kesukaan aniss tu...seksyen 15 menjadi port yang KUNUNnye CAMBEST tuh!!!ahaks!!yelah,best sebab environmentnya cam kat HARTAMAS?oh god!kekkee...aniss nih KAKI JALAN jugak...suka merayau-rayau waktu malam.cari tempat makan!best!try makanan-makan kat kedai yang belum pernah aniss pergi atau yang baru buka!tak kesahla mahal ke murah..yang PENTING: TRY!!! :) mahu join?!
peneman setia untuk segmen jalan-jalan cari makan!!!!
cik.SHARIFAH ATIQAH [dia single!! :)]

adoiii....ada banyak KISAH AKU DAN KLIUC....tapi,nanti-nanti jelah kita sambung...ahahha...pasni aniss sambung degree civil d IPTA pulak....huh!rindu IPTS! kenapa?sebab aniss suka lah!!! :P
kawan-kawan yang lain sambung di KLIUC juga...takpe,nanti aniss datang ye..jenguk semua!!!aniss tahu,korang rindu aniss kan???sebab aniss ni gila-gila dan suka mencarut0carut dan membahan-bahan dengan korang kan?ahahhaha....tapi aniss have fun yang teramat-amat sangat bila d KLIUC..
sebab
aniss ada
KAWAN MACAM KAMU
SEMUA

17 notty2 darimu:

Lepat Pisang said...

Wah,bestnya kamu di sana..mesti ramai member2 yang kamceng dengan hang..rindulah zaman u dulu2..he..he..

Ery Farieha said...

haha
kliuc bangi ek?
dkt je kite
wah mpp la dia =D

fara myra said...

ahaha. yea yea MU fan :)

eyhh KLiuc tat mne?

Azrai Ahmad Zamri said...

salam ziarah..
g0 MU g0!!
huhu, MPP ke..hebat jugak budak tecik nie..kui3! ;0
tapi life di kampus mmG ser0nok!
walaupun kadang memenatkan

baincardin said...

Baby Development - Month 4 - 6 plak...yay! ^_^

sue said...

best kn life student...sem dpn sue da final..rs cm xpuas ag..huhu...

glory2 of united!!!heee~~

Anonymous said...

hehe..thank beb.bila la nak hang out lg ek.sejak ko dok umah n aku kat mlaka nie alamat nya x terkeluar la kita.tggu aku smbg blaja balik.then kita kuar..hehe

aNiss said...

lepat....
aniss jenis yag mesra alam sikit...
tp tgok orang jugakla..
:)
aniss pun rindu gaks!!!
ngee~~

aNiss said...

ery...
aniss da bih blaja la...
if g sane t aniss roger2 k??
aniss ade kwan d sane..
:)

aNiss said...

roy:
memangla...
penat...tapi e2lah saat2 yang bahagia bile kenang balik kn?
:)

aNiss said...

sue...
waaa...
tau xpe.
nk blaja jerp...
:)
n loan xputus2...
bestnye!!
ahahha.
duit free jer...

aNiss said...

anonymous aka ATIQAH:
waaa..
rindu kau...
carik kat2 slangor yeh.
t maybe leyh hangout!!!
kekekke..
:)

ellis suriyani said...

ehem..ehem...trafic jem..pon..pon.. :D

ellis suriyani said...

ehem..jom dtg blog ellis..ade gamba adik LISA SURIHANI yang hot..

Aidi-Safuan said...

nih nak ngorat nih kena antar resume ker? :P


lah, kliuc bangi? kat ikram tuh kan? situ ramai dak2 jahat kalau tak silap. :P

☆ Yanie J ☆ said...

MU tatap dihati..

glorrryyy2
;D

aril said...

nak carik cik.SHARIFAH ATIQAH [dia single!! :)]

iklan...sila klik!! :)

Related Posts with Thumbnails