Pages

from anissOlala yang gedik+comel!!!! :)

semakin BUSY melampau!!!~~maaf xdapat nk updated blog.... :(

iklan...sila klik!!!! :)

Wednesday, May 19, 2010

THE DESCENT 2 [buat aku SAKIT JANTUNG kali ke-2!!!!]

penatnya rasa badan aniss ni...nak kata jauh,boleh tahanla...dari banting ke damansara tu...hhhmm...hari ni half day sebab dok teman adik aniss si hakimfaridzul tengok cerita "THE DESCENT 2"..kerja lak boleh tahan gak pagi tadi...

ADES!!!!!HARI NI 2X SAKIT JANTUNG!!!!!

ni semua gara-gara adik sayang ku itulah...ahahhaha....abih,gugur kejap...ha,kejap ke?!sepanjang-panjang cerita dok dupdapdupdap aje!!!gementar ke?itu time nak check nama kat list-list confirmation kehadiran.adik aniss yang gementar,aniss pun nak oin sekali gementar kan....1st time pergi ni...ahahha.. :)

cerita ni memang best....korang pergilah tengok nanti ya!!! :) pastikan korang JERIT dan KETAWA tau!!!ha....tengok cerita seram pun boleh ketawa ke??korang kena tengok dulu..baru tahu kenapa....kekkeke... :P

THANK YOU NUFFNANG!!!!
sebab bagi tiket tu pada adikku sayang!!!kalau tak, tak dapatla aniss tengok kan....ahahah...


eh2....da abih ke?bukan tadi aniss kata 2X SAKIT JANTUNG???!!!

ha....before tengok cerita "THE DESCENT 2" ni...aniss telah diBELANJA dengan murah hati oleh adikku sayang untuk menonton cerita "ELM STREET" yang memang tak sangka apa akan berlaku selanjutnya...macam teka-teki la....ahahha...memang  terkejut-kejut korang semua...cerita pasal kisah silam zaman kanak-kanak....korang nak tahu?tengok sendiri..ahahhha....


10 notty2 darimu:

Ery Farieha said...

waaaaaaaaa\bestnye
nak tgk due2~

Chaon Cornerz said...

ingatkan nak bagitau pasal cite.. baru interested nak tgk.. hahha.. takpe2.. nanti try g tgk..

dunspeak♥ said...

sangat teringin nak tgk nightmare on elm street!!

aNiss said...

ery....
tgokla...
kompem jantung tu nk gugur...
:)

aNiss said...

chaon....
nnt kalau aniss bgtau,ade yg kata xsuprise lak....huhuhu...
so,aniss amek kptusan...
xbgtahula...
:)
so,korang mesti tertanya2...

aNiss said...

dunspeak:
hihihi....
:)
g tgok..
klau x,rugi..
ngee~~

baincardin said...

Jom kita tambahkan ilmu tentang 'Baby Development' Yay! ^_^

zac zirwan said...

giler u..non stop cter mendeborkn jantung..uikk

Azrai Ahmad Zamri said...

salam ziarah..
huhu..ganaz dia ni, semua citer ganaz2 jew teng0k..bila nak n0nton sama plk?..hahAa ;0

Anonymous said...

megan fox naked pics , paris hilton sex tape
Megan has been late to the sets many times. She goes through the motions that make her exude this sense of misery. We’ve heard the A.D’s piped over the radio that Megan won’t walk from her trailer until John Turturro walks first! John’s done seventy-five movies and she’s made two megan fox naked
megan fox naked
I find that it’s easier to disguise yourself when you go to Florida or places like that, because no one is expecting to see a celebrity there. When you throw on a hat and glasses, no one really looks at you twice—because why would you be in Florida? megan fox naked pictures
megan fox naked
This foxy blue-eyed brunette has got her fucking technique perfectly developed after years of having sex. Her favorite positions are on top and reverse cowgirl. I included some hardcore photos of Megan Fox in this post. megan fox fully naked

iklan...sila klik!! :)

Related Posts with Thumbnails