Pages

from anissOlala yang gedik+comel!!!! :)

semakin BUSY melampau!!!~~maaf xdapat nk updated blog.... :(

iklan...sila klik!!!! :)

Monday, May 24, 2010

alaa..SHAHIR AF8 tu...huh!!


semua orang nak cakap dan cerita pasal shahir tu...huh!!!apa yang bagusnya shahir tu?suara cam dia?artis-artis lain pun ada suara jugaks!!!alaa...konon fenomena cam MAWI ah?ahaha.....korang semua minat shahir sebab apa?rupa dia?hensem ke?manis ke?masam ke?perrggghhhh!!!!fanatic dan fantastic lah korang ni...bhahahhaha... :)aku?!huh!!!


wei2..aku bukan nak kondem si shahir sebab dia memang kacak+ensem+sweet n macho okie!bhahahha..sebab aku pon peminat dia...tapi takla sampai nak jerit-jerit cam orang gila talak or orang kena histeria jumpa hantu...keekke...aku just suka sebab dia muka tenang,cool aje.....
ish...dia lagi kacak dari "ehem2" aniss yang baru taw...kalau aniss dapat kenal si shahir tuh lebih rapat...hish!ades!xtido 7hari 7malam ke?ahaks!!!jap2..kalau di suruh pilih "SIDIA" dan shahir...hhmm... sapa erk?!ahaks... :P
ades....xnkla dapat pakwe artis...nanti ramai jeles...tak pasal-pasal kena bomoh ngan manderem....bahhahaahhaha.. :)


LIRIK LAGU KEBAHAGIAAN DALAM PERPISAHAN – SHAHIR AF8
Tak perlu ucapkan sepatah kata
Kerana lantang terbaca dari muka
Kau dan aku sudah tiada keserasian di jiwa
Mungkin magisnya sudah hilang
Tak perlulah kita mencuba lagi
Betulkan kesilapan perhubungan ini
Bila setiap perbincangan menjadi perbalahan
Manakah agaknya cinta kasih?
Embun pun takkan mampu menyubur sekuntum
Bunga yang layu pada musim luruh
Yang dulunya mekar disinar suria
Bila sudah kering pasti akan gugur
Seperti cinta kita yang jelas ternyata
Semakin lama semakin rekah
Menimbulkan tanya apa mungkin kita
Temu kebahagiaan dalam perpisahan
Tiap titis airmata kau tangiskan
Ku dah cukup menampung selautan
Begitu lama ku pendam tapi hanya berdiam
Kerana cuba menafi realiti
Embun pun takkan mampu menyubur sekuntum
Bunga yang layu pada musim luruh
Yang dulunya mekar disinar suria
Bila sudah kering pasti akan gugur
Seperti cinta kita yang jelas ternyata
Semakin lama semakin rekah
Menimbulkan tanya apa mungkin kita
Temu kebahagiaan dalam perpisahan

18 notty2 darimu:

princeduyong said...

aura syahir terasa di sini...

akuvision said...

minat kerana bakat dan keperibadian shahir ni

Lepat Pisang said...

Entahlah...harap2 dia menyinar dan berkualiti..

sHi Ma said...

minat ke yek? minat lah kot, tp xlah minat gila, thank share tuk download lagu nie.. lagu tu mmg best... tersentuh pula ke lubuk hati yg sepi nie... owh my god.. :'(

Encik Tikus said...

di sana-sini bercerita mengenai shahir,kuat aura dia

BeaN MorENo said...

malu tapi mahu pulak...hak3

~ar!eyko san~ said...

my ex dulu name syahir.lalala
tp ary suke sgt lagu tu.

☆ Yanie J ☆ said...

pada i suara shahir biase2 je.
tapi lagu baru dia nod bad..
sedap gak telinger ni dgr.

heh
;D

Azrai Ahmad Zamri said...

salam ziarah..
huhu, minat gak kat shahir nie..
maybe c0z dalam ramai2 dia yG nampak berjuruh ckit k0t.. =)
tp takda la ensem sangat mamat s0rang nie..entah2 ehem2 aniss lg ensem k0t? hahaAaa!! ;0

aNiss said...

prince duyong...
ahahhaa..
terasa satu malaysia...
:)

aNiss said...

aku vision...
betul...
:)
sejuk je mata memandang...

aNiss said...

lepat pisang...
hope so..
entah2 KRU amek dier..
ha...bagus gak tuh!
:)

aNiss said...

Shima...
jgn nanges...
t aniss nanges skali...
waaaa...~~~

aNiss said...

encik tikus...
aahhahha....
sajeje wat entry nih..
:)

aNiss said...

bean..
ahaks..
kite kena maen tarik tali skejap..
jgn terllau jujur...
muahhahaha....
:)

aNiss said...

ary...
wahh...
seb bek bukan orang yg same..
klau x,meroyan..
hahah...
:)

aNiss said...

yanie...
hope so....
:)'
semoga bersinar2...
ahahha

aNiss said...

en.roy..
sila jangan jeles okie...
ahahhaha....
:)
pok kang...
weeelllkk....

iklan...sila klik!! :)

Related Posts with Thumbnails