Pages

from anissOlala yang gedik+comel!!!! :)

semakin BUSY melampau!!!~~maaf xdapat nk updated blog.... :(

iklan...sila klik!!!! :)

Monday, May 24, 2010

anissOlala nak KAHWIN... :)

.KAHWIN&NIKAH.

"Kompang dipalu pengantin baru
Duduk bersanding tersipu malu
Kompang dipalu pengantin malu
Moga bahagia ke anak cucu"

ades!entry apekah ini...tetiba je terasa mahu berkahwin n nikah....ha.jangan salah faham..zaman sekarang ni,kalau sebut "kahwin" dorang fikir lain...jeng3...kekeke...s,aniss akan sebut kawin&nikah...korang bukan leh percaya otak nya...wakaka.. :)
ades!aniss da ada calon ke?!
sape?!dia?!sapa?!
SHAHIR AF8
takde yang lain ke?huh!!ahahha...
aniss nak jugak gosip2 ngan orang lain gaks!!!
asyek mamat atas tu aje....(kidding!)
:P

bila ada boyfie yang dengan pantas nya declare nih..(bukan yang diatas).terasa mau kahwin cepat je pulak!!!ades....kang kalau aku cakap kat kawan-kawan yang aku nih nak kahwin...dorang tak percaya pulak...aiseyh!!!

[hoi anis,sedar2lah diri erk!ko takde duit lagi...
KWSP,SOCSO & EPF ko brape je weyh!!]
[kata nak sambung degree lah hapelah kejelah...podah!]

ceit!!!!woi...aku da tahu da ape korang nak cakapla...bhaahhaa...tulah,aku dulu cakap nak kahwin umur 30 tahun...tak kisah jadi andartu terlampau... ahahhaha...skang ape cer?!! :)
ANISS!!!
sudah2 lah tu dok berangan-rangan oit!ko tuh dak kecik lagi...umur pun setahun jagung je....
[hoi...aku tahun ni 21 ah!dah leyh kahwin!!]

di hari persandingan ku nanti...ahaks!
TEMA : SIVER BLACK
[gambar dari en.gogle!!]

1. pelamin kuh![link]
2. baju persalinan[link]
3. hantaran[link]

ahaks!!!ades!!!
mengeluh aniss...kekeke...
penat wat entry nih...
cari sumber2 di atas...
cantik x?
atau mahukan tema warna merah hitam putih???
amacam?

pelamin ini sangat cantek!!!
baju ala2 camnie...
hantaran seperti ini juga...

korang sabar x?
aniss tak sabar!!!
:D
excited tahap gaban!!!

24 notty2 darimu:

☆ Yanie J ☆ said...

heh...

naaaakkkkk kawen gakz!!!

;D

aNiss said...

kahwin2....
jom2...
:)
hihihi

Azrai Ahmad Zamri said...

salam ziarah..
hehe, tak sabar nak kahwin yer?
ilmu berumah & bertangga da cukup di dada ka? kui3! ;0
tp kalu tema tu bG abG lg cantik silver black k0t..

Lepat Pisang said...

Okey tu..at least ada impian nak kahwin..he..he..

~ar!eyko san~ said...

nk jgk.lala..jom la kte sme2 gatal ek..huhu..ary t'ingin nk wat tema merah hitam putih..msti style kn

PROJEK KELI KANVAS said...

"Embun pun takkan mampu menyubur sekuntum
Bunga yang layu pada musim luruh
Yang dulunya mekar disinar suria
Bila sudah kering pasti akan gugur"

ewah2...ni rupanya gadis d hati shahir...segak orgnya...baguih2...

Anonymous said...

ala emak kawin kan aku

aril said...

trend baru blog crita pasal kawen2 ni..hehe...satu lg trend kawen awal..kawen jgn xkawen..:-)

Encik Sparkle said...

Huhuhuhu bagus lew kawin tapi make sure yang hati berkehendakkan because kawin bukan untuk sehari dua je, kalau boleh sepanjang hayat..

Anonymous said...

haha..ada2 je ko nie.x sudah2.mati2 ku igt ko nak kawen.nak pk hadiah tok ko apa..haha.
if jadi JANGAN LUPA jemput aku au.if x aku cari ko smpai lubang ular!...akekekeeke
=p

Hafiz Ismi said...

Jemput r blogger2 memeriahkan majlis nt.. =)

princeduyong said...

best ke kawen..?

NARDtheNERD said...

merah hitam putih style kan dear...=)

maCy said...

gotcha dear :)

aNiss said...

azrai...
ekeleh...
tnya aniss lak..
opkoz lah da bertepek2 penuh ilmu kat dada nih...
kalau x,xkuar nye entry nk kawin nih...
bhahahhaha....
:P

tema silver itam?
hhmm...
tgok budgetla....
klau duit hantaran tggi okie la...
muahhahaha...
:P

aNiss said...

lepat:
ahahaha..
impian jer....
kalau betul2...
baru best...
:)

aNiss said...

ary:
ahahaha...
style2..
aniss pun suke gaks...
:)
tp kawan da wat tema warna tuh...
huhu..

aNiss said...

keli...
bhahhaha.....
:)
shahir ke?
bukanla...
nih gossiping jerp...
kekeke

aNiss said...

aril:
bahhaha...
:)
kawen awl best ke?
anak umur dekat jer kn..
:)

aNiss said...

encik sparkle:
ahahha...
tahu xpe..
:)
mg untuk selamanya..
insyaAllah...

aNiss said...

prince....
best kot...
agaknye la...
:)

aNiss said...

hafiz ismi:
ahahha..
jemput2...
tarikh lagi 4tahun dari sekarang okie...
:)

aNiss said...

nard:
huhu..
style2...
:)
i like...

aNiss said...

macy:
jgn bagi kantoi sudeh..
:P

iklan...sila klik!! :)

Related Posts with Thumbnails