Pages

from anissOlala yang gedik+comel!!!! :)

semakin BUSY melampau!!!~~maaf xdapat nk updated blog.... :(

iklan...sila klik!!!! :)

Tuesday, April 27, 2010

Nak Traffic yang +++++ x??

blog walking


hai semua...
balik-balik kerja je aniss terus on kan laptop anis..tetibe teruja nak kongsi ngan bloggers-bloggers yang masih baru kat dnia BELOG nih..macam anis jugak...so..seperti tajuk entry aniss,aniss nak kongsi cam mana nak naikkan traffic rank korang ye...

kita gunakan cara paling mudahla...BLOG WALKING..ape dia??ha,kowan rerajinkanlah tangan dan jari jemari anda tuh untuk mengKLIK blog-blog rakan anda...yang bukan kawan pun,ape salahnya kan?menziarah antara satu sama lain...dan kowang kena pastikan yang kowang telah meninggalkan JEJAK samada taak kai atau cap jari kat situ k?tapi kat mana?kat SHOUT BOX yang ada kat page dorang lah....

sebelum aniss dapat tahu pasal ni daripada blog en.abg remedy kita dengan entry yang amat menarik-narik mata aniss iaitu darkbatman dan remedy bergaduh..betul ker ni?...aniss rajin jugak untuk berjalan-jalan ke blog kawan-kawan...tapi tak serajin hari ni..selalunya aniss buka 7 atau 8 tab sekali gus...hari ni pulak sampai nak gila bukak taw....hehe,takdelah..aniss buka banyak tab dan lepas tu tinggalkan jejak kat situ..aniss closed la balik... :) tak pasal-pasal kang stuck pulak laptop kowang tuh...ha,sapa nak jawab??kowang sendirilah...

ke entry en.remedy...

ha...kalau nak blog walking nih...janganlah sekali je ye...dah dapat feedback dari kawan-kawan kat shout box korang tuh,kowang pegilah bagi balik kat dorang...kan "sharing is caring" nama nya??sambil-sambil tu boleyhla norat-ngorat dan berkenalan dengan bloggers lain...kongsi cerita dan mintak tips-tips yang berguna untuk belog korang ye..

antara aniss blog walking dan tak blog walking untuk beberapa hari ini agak nampak ketara....tapi takdelah macam yang pro-pro tuh...aniss masih dibawah lagi.. :)



kowang juga post lah jugak entry...sekurang-kurannya 1 entry sehari..janganla takde langsung ye...confirm traffic and followers anda makin ramai setiap hari....
:)
so..selamat mencuba kawan-kawan...

8 notty2 darimu:

admin said...

ohh sambil blogwalking bole ngorat2 eh.. nak ngorat la.. haha

Ery Farieha said...

tahniah girl
br je blogging trafik da mantop :)

Lepat Pisang said...

Salam
congratz!nampak ada banyak trafik!keep up good work!lepat pun tengah struggle nak improve trafik.thankz sudi lawat blog lepat..

ajak90 said...

yosh..jom berblog..jalan2..joging2..

captain88 said...

gud information...

aNiss said...

thanks kawan2..
aniss pun baru je...
:)
sama2 improvekan bog masing2 k...

AiZ said...

hehe... bagus tips nih.. :P



baca i punya entry gak ye.. klik bertubi-tubi kat sini >>BAGAIMANA NAK JADI BLOGGER YANG DIKENALI RAMAI DENGAN BERKESAN !



syAzAnA said...

wahh.
bru mula, dah popular dah.
blog pon canteks sgt.
pinky2 gtu.
hehehe
gud work.
=)

teruskan blog-walking.

iklan...sila klik!! :)

Related Posts with Thumbnails