Pages

from anissOlala yang gedik+comel!!!! :)

semakin BUSY melampau!!!~~maaf xdapat nk updated blog.... :(

iklan...sila klik!!!! :)

Monday, July 26, 2010

LAMA+BASI+AKAN DATANG...

okie...aniss sebenarnya da nak tidur ni..tapi terasa nak pos entry kejap..haha....apa cerrrr pasal tajuk entry aniss ni....ada sesiapa yang mahu beragak-agak ke?meh...meh..kita story kejap...before tidur k...


LAMA::::
means...aniss da lama tak mengHIDUPkan @ mengUPDATEkan blog ini...adooii...bukan apa...
BUSY sebenarnya....minggu lepas je 3 hari aniss ada kelas dari pagi sampai malam..letih beb...assignment berlambak-lambak nak mampus ngan muntah aniss buat...sakit jiwa tahap gaban dah...perrgghh...cabaran 1st semester bachelor ni memang kuatla...disebabkan aniss da exemption 32 kredit hour daripada jumlah keseluruhan 40 kredit....so,memang da masuk pelajaran semester 3 ni...hahhaa....semester depan..ha,memang orang tengok aniss update BANYAK gila entry k?hahhaa... :)

BASI:::::
hahhaha....ini lagi best... Kontest Perasan Cantik anissOlala kini dah nak sampai ke arah penutupan... selama 1 bulan kontest ini berjalan-jalan...harap ada respon yang memuskan lagi...hadiahnya aniss da beli masa di INDIA hari tu....ada sebuah kereta kecil yang cantik untuk pemenang k?aniss da buat  2 kategori iaitu GAMBAR I, U EDIT ngan U&I...so, siapa yang bertuah akan dapat kereta kecik tu... :)
so, kepada sesiapa yang belum hantar...silalah hantar sebelum atau pada 28hb OGOS ini.... k?

AKAN DATANG:::::
aniss dah BOSAN ngan penampilan rumah aniss ni....aniss nak ubah hampir semuanya...nk arrange balik kedudukan, warna n keadaan rumah aniss yang agak da busuk sikit ni..hahha....nampak girlish kan?xmatang betol lah!haish..haha....aniss akan cuba mencari masa untuk mengEDIT dan manCERIAkan rumah aniss ini....header pun masih tak sempat nak buat dan baiki kepada yang baru.....korang berdoalah moga-moga aniss kurang busy dan boleh tukar wajah rumah ni...

baiklah...
aniss mahu tido ni....ngantuk yang amat...esok mahu bagun pukul 6.15 pagi...ada sesiapa mahu kejutkan??hahhaa.... :) aniss kelas pukul 8... ngee~~ memang terbaik utuk drive pagi-pagi buta kan...hahaha.... 

NITE to ALL...
anissOlala sayang kamu semua....
KONTEST da nak TUTUP...
so, HURRY UP..

4 notty2 darimu:

princeduyong said...

waaa...slamat membizikan diri...

BANGGA DAN KHUATIR

CaraLov3 said...

smua owang da stat busy skrg
ishk3

Aidi-Safuan said...

aniss! update banyak2 cepat!

hamzah ian said...

alahai..

iklan...sila klik!! :)

Related Posts with Thumbnails