Pages

from anissOlala yang gedik+comel!!!! :)

semakin BUSY melampau!!!~~maaf xdapat nk updated blog.... :(

iklan...sila klik!!!! :)

Wednesday, July 7, 2010

INDIA, KELAS, ASSIGNMENT dan TUTORIAL!!!!!

OH NO!!!!!
DAMN!!!
(tetiba je nak mencarut2 apahal?!haha)
okie...
hari khamis 8JULAI2010 aniss, hakimfaridzul dan family akan fly2 away...
ahah...pergi ke INDIA..kerana apa?itu saya nak cerita...
tapi, dalam entry lepas aniss da bagitahu..
so,skang nak kemas-emas baju masukkn dalam beg nih...
pakaian untuk 5 hari...tapi terasa cam nak bawak 1 almari pergi sana...
[nak stay terus ape...!!haha]
malas nak kemas nih..adoiii...
tolong kemaskan..yang kecik-kecik ye...haha...
SILA::join contest sebab hadiah dari india.. :)


KELAS, ASSIGNMENT dan TUTORIAL

yang amat berlambak-lambak dan bergelimpangan....
memang sadis punya cerita...
surat pemberitahuan cuti pun masih tak siap di taip...
[ada sapa-sapa mahu tolong??haha]
MATHEMATICS 2 :: tutorial Matrices
BULIDING SERVICES :: assignment proposal for Ministry of Health
and others...tapi, 2 tu yang pentingla...
kelas banyak lak hari isnin dan selasa...
FULL!!!!

adoii....banyakla tertinggal lagi...
baru week 2 nak masuk week 3 nih....
waaa~~~ 


p/s: sila simpati...
sob...sob..sob...

5 notty2 darimu:

qilamahadi said...

have fun there
:)
jgn lupa ole ole utk kiki
waka waka

qilamahadi said...

have fun there
:)
jgn lupa ole ole utk kiki
waka waka

qilamahadi said...

have fun there
:)
jgn lupa ole ole utk kiki
waka waka

Aidi-Safuan said...

hahahah.. xyah buat semua kerja tuh. cam x biasa lak kena marah. :P

RafikJahat said...

wah, pegi india. jangan lupa singgah madras, beli rempah kari untuk saya. hehe. :p

iklan...sila klik!! :)

Related Posts with Thumbnails