Pages

from anissOlala yang gedik+comel!!!! :)

semakin BUSY melampau!!!~~maaf xdapat nk updated blog.... :(

iklan...sila klik!!!! :)

Tuesday, June 8, 2010

Tag dari en.MIJIE... :)


we belong together
[hiasan]

assalamualaikum dan selamat malam kepada semua blogger-blogger yang sudi mengunjungi page aniss yang comel secomel tuan punya blog...kekeke...[puji diri sendiri lak!ceit!perasaAn!]

okie2..setelah diberitahu oleh en.ehem2 yang aniss telah diTag oleh en.mijie...aniss yang tengah mengOnlinekan diri ini pun dengan segera telah membuka page en.mijie....hoho...ceit!soalan membunuh betol lah dia TAG aniss...hahaha....pasal relationship... :)

okie2...tak ape...aniss dengan STEADY dan GHAIRAH akan menjawab TAG ini.... huh!chaiyok!!! :) 



RANDOM QUESTION ABOUT YOUR RELATIONSHIP


1. the date u have declared with ur first couple?
>>1st couple dulu tyme form 3 rasanya..and hubungan bertahan 4tahun..tarikh da lupa.[da clash now.]
2. apa yang anda lakukan sekiranya anda merindui bf anda?
>>call sampai 1/2jam at least...sambil tergolek2 n tergelak2 atas katil
3. adakah anda mempercayai bf anda 100%?
>>eemmmm...eeemmmm.... aniss percaya 100% dengan dia...walaupun hubungan jarak jauh...
4. how ur first date with ur 1st couple?
>>1st time dating masa raya,dia datang umah aniss...
5. adakah anda rasa bf anda pandai pujuk?
>>stakat nih,dia okie..pandai pujuk..& aniss pun mrajuk gedik2 jer...haha
6. reaksi & tindakan anda bila bf anda habiskan kredit untuk orang lain?
>>ha?!ceit!!!clash la macam nih!!!haha...lantakla...itu hak dia...kredit dia & duit dia... :(
7. what r u goin to do if ur besties have a relation wit ur ex?
>>relatonship camne?!kawan takpelah.kalau lebih2...kena karate lah jawabnya..
8. adakah anda akan menelefon bf anda jika disuruh?
>>Opkozlah akan kol...da namanya bf...kalau yang xkenal lainlah...haish!
9. reaksi anda bila bf anda masih berhubungan dengan ex dia?
>>I DUN MIND...dorang masih berhak untuk berkawan....sebab aniss dengan "ex2" aniss masih bermsj n berkawan...hal lama biarlah...tapi,kalau da lebih2..lebih baik korang couple jerk balik...aniss STEADY jer...haha


 mahu TAG beberapa orang....
[wajib jawab!tiada alasan..muahahha..]
10. MAZHAD

p/s: ahahha...kepada sesiapa lelaki...tolong tukar kepada GF...
selamat menjawab....kekkee

7 notty2 darimu:

TTT said...

hye dear
tq bg TTT tag
masuk buku 555 dulu tau..
hhehe
tq4
muah!

aNiss said...

hohoho..
baiklah shayunk....
aniss sajeje tag kamu....
paksaan tuh sajeje....

mmuuaaahh..!!!
:)

Azrai Ahmad Zamri said...

salam ziarah..
h0hoo, ni tag tanda jelez ke apa? ;0
nyway cam biase la yer..
tiru cam TTT..masuk buku 3 5 dl..
nyway suka la ngan jawapan aniss..nampak ada kejujuran di situ..hehe

cik aiLebiu said...

alamak...saya xde bf camne nk jawab? huhu...

mazhad said...

aloo cik anis.i will be out of town after diz comment so xsempat nak jwb tag.huhu...g langkawi jadi fasi bdak2 spm.n pasal no phone nak kasi topup pun xperlu lah. apa kata i struck a deal wiz u. cik anis comment n follow blog sy continuously sudah la.huhu...thanks so much anyway...

u do take k.n happy2 slalu.+tag anda 2 mnakutkan lah...huhu...da~

Ery Farieha said...

huwaaa
sensitif ni aniss
=(

Aidi-Safuan said...

tak tag aidi-safuan? sedih! :(

iklan...sila klik!! :)

Related Posts with Thumbnails