Pages

from anissOlala yang gedik+comel!!!! :)

semakin BUSY melampau!!!~~maaf xdapat nk updated blog.... :(

iklan...sila klik!!!! :)

Thursday, June 10, 2010

CONTEST nak menang BLACKBERRY :: last minute...

http://porttuantanah.com/blog/2010/05/kontest-nak-menang-blackberry/


camat malam semua.....
ha...ni memang BETUL-BETUL last minute punye...
adoi....penat betul hari nih...
aniss sebenarnya,masa cik TTT kata nak buat CONTEST..
aniss pernah bagitahu yang aniss nak join....
tunggu, punya tunggu...CONTEST ni pun keluar...
aniss dah tahu awal-awal...tapi...
asyik takde masa terluang untuk membuatnya...
so..tetibe hari ni..walaupun kekurangan masa...aniss tetap nak juga buat....
dan cik TTT telah menSUPPORT aniss untuk meneruskan usaha...
hahhaa..so..
inilah hasilnya...
TAAAADDDAAAA!!!!




cik TTT...
silalah pilih ya....aniss telah membuatnya hari ini...
memang TEKUN gila...haha...
pada mulaya,aniss ingat nak buat simple-simple cam bawah ni..
tapi,tetiba tergerak hati nak menggunakan ADOBE PHOTOSHOP
yang memang tak ada kat dalam laptop aniss...
dan akhirnya...aniss minta kat kawan...so,lepas install tadi petang..
so,yang telah terhasil adalah seperti di atas....
gambar nih memang gambar terbaru....
siang tadi punya...
walaupun banyak kerja di office..
aniss sempat-sempatkan jugak edit-edit nih ha....
:)

ha...
malam nih dah close dah...
tapi aniss da mematuhi syarat-syarat yang ditetapkan....

Syarat-syarat kontest:
  1. 3 gambar
  2. Melakonkan watak Abe, TTT, dan diri sendiri. Siapa TTT & Abe? Korang leh tengok atas menubar blog porttuantanah ek..
  3. Posing sebagai Abe dan pegang kertas bertulis atau print  www [dot]
  4. Posing sebagai TTT pegang porttuantanah
  5. Posing sebagai diri sendiri pegang [dot] com
  6. Sambungkan ketiga-tiga gambar memanjang, atau melintang. Boleh juga edit guna satu background.
  7. So hasilnya macam pegang www [dot] porttuantanah [dot] com.Buat satu entry khas untuk kontest ini dalam blog korang, sertakangambar dan jangan lupa backlink ke blog porttuantanah.com.
  8. Letakkan URL link kontest anda di ruangan komen entry ini.Jadi follower porttuantanah.com.
  9. Letakkan banner porttuantanah.com di sidebar blog anda sepanjang kontest berlangsung.
•    Model Abe – pakai topeng atau blur je kan muka korang terus.
•    
Model TTT – kena censored kan mata. Yang betudung takpe..censoredkan mata je dah ok. Hehe.
•    
Model diri sendiri – ikut suka hati macam mana korang nak posing.

Posing ikut kreativiti masing2. Posing maut ok. Saiz gambar korang tentukan sendiri.
Kertas atau kadbod ikut suka. TULISAN dan KERTAS tak boleh diedit. Lukis sendiri atau print.
TIPS: Pastikan www [dot] porttuantanah [dot] com tu nampak jelas..kalau nak menang..hehe.
Ada 3 kategori.
Pemenang setiap kategori dapat hadiah 1 BlackBerry Smartphone.
  1. Kategori lelaki
  2. Kategori perempuan
  3. Kategori lelaki vs. perempuan

so....
rasa-rasanya...aniss dah mencukupi syarat-syarat tersebut....hihi....
sekarang...
menuggu MASA PENGADILAN....
aniss MEMANG FOLLOWER cik TTT tershayunk....
dan BANNER CONTEST sudah berada di SIDEBAR...
:)



8 notty2 darimu:

TTT said...

yeay!!
aniss cyg XD

sempat ek buat..hehe
rehat k pasni..mesti penat :)
tq tau..

TTT dah letak kat blog tau
kite amik yg no 2.. tomey!!
hehe

tq dear
gd luck!

Azrai Ahmad Zamri said...

salam ziarah..
waAa..kagum2..
lawa la..tak sangka last minit punye keje pun bagus ;)
kalu abG paling suka yG 1st tu k0t..
nyway GudLuck yer aniss..m0ga menang bb tu..huhu

hans said...

wah
gudluck
kalau menang best lah

ZACK ENTRY said...

good luck..=)

FyZa said...

kretipnya dia..gud luck swety..=)

I,m The Designer said...

hebat.. boleh tahan.. :)

s h e e said...

gudluck anis...

Aidi-Safuan said...

pergh... good luck anis! dah menang nanti jangan lupa share hadiah plak. :P

iklan...sila klik!! :)

Related Posts with Thumbnails