Pages

from anissOlala yang gedik+comel!!!! :)

semakin BUSY melampau!!!~~maaf xdapat nk updated blog.... :(

iklan...sila klik!!!! :)

Saturday, May 15, 2010

Ingin tahu tentang RANKING FACEBOOK anda?JOM!!!

hai semua...salam 1 Malaysia...hari ni,aniss nak pergi ke Melaka dan Johor...tapi sebelum ke sana aniss mahu mengUPDATEkan entry..aniss tengah online di Facebook aniss iaitu http://www.facebook.com/anissuzi tadi. aniss telah di INVITE oleh seseorang rakan di Facebok untuk join sebuah group iaitu:


CARA MENGETAHUI RANKING FACEBOOK KITA
ha....lepas tu,kat info group tu adalah cara-cara nak tahu grade facebook korang...tapi,ini diantara yang telah mengGRADEkan facebook jelah...so,tak ramai lagi sampai berjuta-juta yang grade facebook dorang...
aniss pun [klik disini] untuk tahu apa aniss punya ranking....dan akan appear page dibawah camni okie?

orange gituuu.. :)

*note: PASTIKAN ANDA telah mempunyai AKAUN FACEBOOK!!!!!

[klik gambar untuk BESAR]

okie!!!aniss da tahu page ranking aniss...korang macam mana pula??? :)
[klik disini] untuk anda mengetahuinya
p/s: sila selalu jenguk-jenguk page aniss ya....  :)



9 notty2 darimu:

NaNaJoe said...

adeh...nana kalo cek ni xhebat pon...frenlist pon xramai..huhuhu..

TTT said...

mesti TTT nye no juta2..ekekek
tq aniss

NiZaM Limited said...

wahhh..fesbuk pon ade rank jgk ek..
nice info..kalo tak bgtau tak tau. hehe..

Amalina E Azmi said...

mcm menarik..nk cek jugaklah.. hee ^^ tanx for the info anis :)

Aidi-Safuan said...

pergh... famous gak u nih erk anis. nih yang segan nih. :P

eNaSaN said...

dh diacTive Fb sementara wkTu huk3...klu check pon sure xde dlm ranking...hik3

Cira Marcello said...

wahh...thanks for sharing anis..
hehehe...

MSR said...

Oh xtau pulak facebook ada ranking.. nice info!

Nak Tambah Trafik Blog Dengan Cepat?

kozumi_ro said...

wawa...merosot la rank koz nyer facebook...hihi maklum la dh lama x on9 :P

iklan...sila klik!! :)

Related Posts with Thumbnails