Pages

from anissOlala yang gedik+comel!!!! :)

semakin BUSY melampau!!!~~maaf xdapat nk updated blog.... :(

iklan...sila klik!!!! :)

Monday, April 26, 2010

ENTRY untuk SOMEONE...aka REDskyline

yup!!
entry ni aku buat khas untk kau..
aku tak puas hati...
aku sakit hati..
semua sebab kau...
aku tak paham kenapa kau mesti pilih dia..!
kalau pilihan kau tu taste yang lebih bagus dari aku xpela..
ini macam haram!

huh!
rasa jeles menyelubungi diri aku...
aku tahu,aku da ada yang special.
tapi...
aku masih nak ikut perkembangan hidup kau...
dan seperti selalunya..
die akan menjadi reporter tanpa gaji...
menceritakan tentang kau kepada aku...
sape?kawan baikku?
bukan dia..dia taknak masuk campur..
kau?
kau ada peduli tentang aku?
perasaan aku?
aku nak kurus..
aku kena tanam azam yang aku nak kurus hanya ntuk kau...
bila aku dengar LADY GAGAP dan PARAMORE nyanyi kat radio tu...
aku mesti ingat kau..semua tentang kau...
terlalu berhargakah memori itu aku kenang dan simpan?
kalau kau nak pilih...

1: orang yang takkan kongkong hidup kau
2: yang memahami kau,bukan menghancurkan kau..
3: kau jangan pilih orang yang suka mengarah-arahkan kau..
4: aku tahu,kau juga tak suka orang yang tergedik-gedik melampau..
5: aku tahu kau jenis yang cepat bosan...sentiasa mahukan sesuatu yang baru dan fresh...
6:ramai orang kata kau playboy...ramai perempuan.tukar-tukar..ya!kau memang macamtu...sebab ape?aku tahu,sebab kau tak jumpa lagi orang yang kau rasakan ikhlas untuk kau...

someone..
aku tahu kau mahukan hidup berkeluarga...
kau mahukan seseorang yang sentiasa ada disisi kau bila kau perlukan orang tu...
dan..
aku tahu..
aku bukan yang macam tuh...
bila kau perluan aku..
aku tak ada untuk kau kan?
aku tak berada disana...
someone..
kau juga pernah bagitahu aku masa kita mula-mula kenal..
ayat kau memang manis...
semanis bibir kau berkata-kata...
"Kalaulah ada monitor kat dada tu kan senang.."
aku masih ingat lagi,sampai sekarang...
someone...
aku juga pernah bagitahu kau...
"Kau boleh gunakan harta,kereta dan ayat kau untuk mendapatkan gegirl2 kat luar tu.."
ya!lagi sekali aku memang betul...
itu semua sudah lengkap dan satu pakej untuk kau...
rupa kau?
bukanlah tak hensem...tapi manis tu adelah...
aku terpikat dengan kau bukan sebab harta kau,REDskyline kau atau duit kau yang selalu kau letak merata-rata...
someone...
aku juga rindukan ape yang telah kita lalui bersama...
aku say "i miss u" kat facebook ka,kau marah..
kau kata.."saya tak suka expose!"
tapi..
sekarang dah lain..
aku tengok..
kat facebook kau...
ade saja ayat-ayat cinta dan status relationship kau dan dia...
tapi..
bukankah itu bukan diri kau?
kenapa kau perlu hipokrit?
ha,aku tahu...
dia memaksakan?
atau diri kau sendiri?
sebab dia lebih cantik dan kurus dari aku?
ya??!!!
someone...
kau mesti tengah kembang kuncup sekarang..
sebab aku buat entry ini untuk kau kan...
atau pun..kau akan berkata,"kenapa cerita pada umum?"
kau tahu ape aku nak jawab kali ni?
"BELOG aku..SUKAHATI akulah!!"
dan aku mungkin akan takda sebab lagi untuk menghalang kau dan dia...
kau suka..
lantak kau lah kan?
betul tak?

tapi..
aku masih rindukan kau...

*haish..apesal sepanjang aku tulis entry in lagu bukan main jiwang nak mampos!
ades!terkenang kembali.... :(
p/s kpd bfku: dun be jeles..antara kami DA HABIS!!!.. :)


4 notty2 darimu:

princeduyong said...

hiduplah seadanya...ada berjuta lagi umat kat luar sana...tak jumpa kat malaysia...cari kat luar negara...

Aidi-Safuan said...

cis. nih yang jeles nih. :p

aNiss said...

princeduyong: ahahaha..
nk carik putera kayangan...
:)

aNiss said...

aidi-safuan:
alamak,jeles ker?
ades...
tp,aniss selalu mendua puluhkan aidi....
:(
uhuhuhu

iklan...sila klik!! :)

Related Posts with Thumbnails