Pages

from anissOlala yang gedik+comel!!!! :)

semakin BUSY melampau!!!~~maaf xdapat nk updated blog.... :(

iklan...sila klik!!!! :)

Monday, May 10, 2010

Tertinggal Huruf 'b' pada blogspot akan ke [link] church?!OMG!!!!

waaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!
seram sejuk lah dowh!aku dah post satu link kat RIZ tengahhari tadi rasanya..RIZ telah memberitahuku sebentar tadi..melalui shoutmix aku...banyak kali ker?ades...ada sapa2 penah kena ke?hhmm...

aku telah memberikan RIZ link ini.

http://anissuzi.logspot.com/

yang sepatutnya adalah http://anissuzi.blogspot.com/ .Oleh kerana tertinggal huruf 'b' telah menyebabkan link tersebut membuka sebuah web page seperti di bawah...



aniss TAK BERSALAH!!!!!!adoooiii...adakah SPAM? bukan? tolong aniss!!!! waaa....
:(

20 notty2 darimu:

lieya orange M.I. said...

...wah..kebetulan yg mmg terkezut nih..maybe aada name churh sm to u kut..huuuu

kaizen said...

tak2...

bukan spam...

memang logspot, blogpsot, akan masuk blog bible...

so, hati2... ahaks~

taufiq helios said...

kebetulan je tu

rizputra7 said...

adakah hanya terjadi kat blog riz jer?...link blog orang lain ok jer...blog anis jer..rasanya dah dekat sebulan nampak anis kat chatbox bila tekan keluar yg church..ingatkan spam...tadi terpikir apa yg keluar bila tambah huruf "b"..baru ler jumpa owner nie..sorry ler yer sebab ingat anisolala nie spam..

zac zirwan said...

bahaye tol..careful k len kali..

Wan Botaq said...

jeng jeng jeng!!!!!! giler menakutkan... tp senang2 je, church tu dapat trafik... makcik penat2 blogwalking, church dapat trafik... yapedekkk!!!

meo chan said...

erm... misteri jg kan

A-Y-I-E said...

i think.. better u read my post here...

http://a-y-i-e-sharing.blogspot.com/2010/05/blogpot-dan-kristian.html

aNiss said...

to all of u..
thankss...
hmm..
tu lah..
kena hati2 nih..
silap tulis jadik laen...
:(

aNiss said...

kaizen..thanks.
really appriciate it..
:)

syirah.ezanee said...

ati2 len kali..mmg salah type blogspot trus ke website bible tuh..logspot ke,blogpot ke,blogpsot

captain88 said...

what a shockkk???... camni pon bleh terjadi erk... pelik2... kepada anissuzi.. tabahkanlah hati yaa... biasa la tu org nak sabotaj...

aNiss said...

yeke syira?
hmm...
thanks..
bahaya betol kan cara dorang pomote website dorang..
umpama virus...
haish..
simpang malaikat 44...
:(

aNiss said...

dorang kate mmg ade if tersalah2 tulis perkataan blogspot...
so sad kn??
:(

Syahrul Iman said...

huh..lepas nie kene hati-hati la bila nak tulis blogspot tu..hehe

Hazwani said...

mmg mcm tu anis.. before ni saya try bukak blog sendiri type je url nye n tertinggal 'b'.. mmg smpai ke page yg sama..
tu sume dakyah tuh.. so, just be careful kpd sume2 di luar sana..

belalang hijau said...

sblm nih mmg terjadi jugak...
tp belalang x perasan pulak blog sape...
mybe anis gak kot???
hee

OngZ@i M@laYa 77 said...

Huhh bahayanye....risaw gak kalo jd mcm tu kan..
mana la taw kalo2 ada owg nk boikot kita ker..

sUfFeR8zInE said...

hati2 dgn word logspot ,blogpot or blogpsot

aida hashim said...

tak pyh tinggal huruf b kau salah tekan blogspot jadi blogpsot pun sama

iklan...sila klik!! :)

Related Posts with Thumbnails