Pages

from anissOlala yang gedik+comel!!!! :)

semakin BUSY melampau!!!~~maaf xdapat nk updated blog.... :(

iklan...sila klik!!!! :)

Thursday, May 27, 2010

CONTEST COFFEE-MATE~NOTA CINTA





Cinta Itu Sentiasa Ada,
Cuma Kita Yang Perlu Menyemarakkannya...

masa berblogwalking tadi...ada advertisement tentang coffe mate di salah sebuah blog ...sebelum ni, just "click" je...sebab nak bagi $ kat kawan-kawan...so,tadi aniss jenguk-jenguk kat page tu lepas click di advertisement coffemate...

tergerak hati untuk melihat dan menjenguk-jenguk video oleh Coffee-mate tu...

hero: kamal rezuan
&
heroin: jeany amir

aahhh!!!!so romantic lah dari awal mentelaah jalan cerita tersebut...tak sabar nya nak tunggu episod ke-2 cerita ni.... :)
episod ke-2 akan dapat korang tengok pada 6JUN2010 akan datang...
harap bersabar...!!! :)


*****korang juga bleh join kontest ni...

 hadiah-hadiah yang mungkin kamu menangi:

1.HADIAH UTAMA
*pakej percutian ke BALI untuk 2 orang
seramai 22 pemenang akan di pilih.
2.HADIAH SAGUHATI
*hamper nestle bernilai RM100
seramai 20 pemenang akan mendapat.



ha!!! mahu tunggu apa lagi....
JOIN lah sekarang....
:)
*maaf,aniss tak dapat nk letak video,link sahaja..

13 notty2 darimu:

joegrimjow said...

wohoo
akan join

aNiss said...

joegrimjow:
bhahahha...
join jgn xjoin...
kalau dapat hamper..
sebulan xtdo..
minum coffee jerp..
:P

Miro Armyrule said...

drama dia sgt best...hero ngan heroin dia mmg kacak dan cun...macam pelakon baru jer kan..xtau la sablom ni dah berlakon ke x?...contest tu cam nak join tp kena tulis nota cinta..halamak bab ni mmg gua fail..wakakaka

aNiss said...

miro:
tahu xpe...
due sweet2 manje gitoo...
:)
cam xpnah nmpakla...
artis baru kot....
::nota cintan cintun...alaa,sesekali berjiwe2 ape salahnya kan???

mohamadfbi said...

camner nak join..
tengah blur + manja mengada ngada

aNiss said...

klik kat contest coffee-mate nota cinta tu...
:)

ades...
manja gade2?
ahaks...

Lepat Pisang said...

Hm,macam best je contest ni..he..he..insyallah,kalau ada masa,lepat join..thankz for info Anis!

aren said...

gud luck anis..
klu dpt pegi bali jgn lupe bwk i,k..
haha

Encik Tikus said...

perempuan tuh cantik kan ?

Azrai Ahmad Zamri said...

salam ziarah..
huhu, semangatnya dia j0in..
mentang2 da jumpe cinta baru ;)
nyway GudLuck k!

maCy said...

da tengok kot episod 2~

Anonymous said...

episode 3 dah keluar :) perempuan dlm cita ni mana dia jeany eh? sweeet nye!

wavechaser said...

hi anis,

thanks for the entry yea! teruskan support our local scene :)

regards,
jeany amir

iklan...sila klik!! :)

Related Posts with Thumbnails